ویروس کرونا چیست؟
کرونا ویروس جدید (CoV) نوعی جدید از ویروس است. این بیماری که به آن کرونا 2019 میگویند، در ووهان چین برای اولین بار شناسایی شد. کرونا از خانواده ویروسهایی چون سارس (سندروم تنفسی حاد) و سایر سرماخوردگیهای معمولی مرتبط است.
ویروس کرونا 2019 چگونه منتشر میشود؟
ویروس کرونا از طریق تماس با سطوح آلوده به ویروس و تماس مستقیم با قطرههای تنفسی فرد آلوده ( ازطریق سرفه و عطسه ) منتقل میشود. ویروس کرونا 2019 می¬تواند ساعتها روی سطوح زنده بماند. اما شما با یک ضدعفونی ساده میتوانید آن را از بین ببرد.
علائم کرونا چیست؟
علائم شامل سرفه، تب و تنگی نفس است. در موارد حادتر عفونت میتواند منجر به مشکلات تنفسی و یا سینه پهلو ( پنومونی یا همان عفونت ریه ) گردد. در موارد نادر این بیماری کشنده خواهد بود.
آیا ویروس کرونا روی کودکان تأثیر می گذارد؟
این ویروس جدید است و محققان هنوز قادر به کشق ای که چه تأثیری بر کودکان یا زنان باردار خواهد گذاشت، نبودهاند. میدانیم که امکان دارد افراد در هر سنی به این ویروس آلوده شوند، اما تاکنون موارد نسبتاً کمی از ویروس کرونا 2019 در بین کودکان گزارش شده است. ویروس کرونا تاکنون بیشتر موارد منجر به مرگ در میان افراد پیرتر با بیماریهای زمینهای دیده شده است.
ویروس کرونا 2019 ابعاد ناشناخته زيادي دارد. اما ان طور که مشخص است این ویروس فعلاً کاری با بچه ها ندارد و تنها بزرگسالان را درگیر می کند.
به نظر میرسد کودکان برابر ویروس کرونا مقاومت مشهودی دارند. تری لین استیلول ، متخصص بیماریهای کودکان در بیمارستان کودکان دانشگاه میشیگان می گوید: ما در حال حاضر هزاران مورد بیمار کرونا در سطح دنیا داریم. این احتمال وجود دارد که بسياري از کودکان هم آلوده شده باشند، ولی بیماری آنها به حدی محدود و خفیف است که نیازی به درمان احساس نمیشود، یا اصلاً این کودکان علائمی نشان نمیدهند که اطرافیان متوجه بیماری شوند.
اگر فرزندم علائم کرونا داشت چه کار کنم؟
حتماً درمان پزشکی را شروع کنید، ولی به خاطر داشته باشید که اکنون در نیمکره شمالی فصل آنفولانزا است و علائم ویروس کرونا از قبیل سرفه یا تب میتواند مشابه علائم آنفولانزا یا سرماخوردگی که بسیار هم شایع هستند، باشد.
واکسیناسیون کودکان خود را به موقع انجام دهید، رعایت نکات بهداشتی دستها ( شستشوی مرتب دستها ) و بهداشت تنفسی را نیز جدی بگیرید تا کودکتان درمقابل سایر ویروسها و باکتریهای بیماریزا در امان باشد.
در مورد سایر عفونتهای دستگاه تنفسی از قبیل آنلفولانزا، اگر خودتان یا کودکتان علائمی دارد، از همان ابتدا کمک پزشکی بگیرید و سعی کنید که از حضور در اماکن عمومی ( محل کار، مدارس وسایل نقلیه عمومی )خودداری کنید، تا از سرایت به دیگران جلوگیری شود.
آیا باید کودکم را در خانه نگهدارم و به مدرسه نفرستم؟
اگر کودک شما علائم بیماری را دارد، از پزشک کمک بخواهید و به دستوراتی که پزشک میدهد عمل کنید. درغیر اینصورت، همچون سایر عفونتهای دستگاه تنفسی از قبیل آنفولانزا، اگر کودکتان علائم بیماری دارد، وی را در خانه بستری کنید و به خوبی از او مراقبت کنید و به اماکن عمومی نروید تا بیماری به دیگران سرایت نکند.
والدین کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، باید احتیاطهای لازم را رعایت کنند.
احتمال واگیر بودن برای کودکان وجود دارد و آیا باید اقدامات خاصی در خصوص کودکان صورت بگیرد؟
احتمال واگیری ویروس کرونا در کودکان کمتر از بالغین است. آمارهای موجود تا اینجا اینطور نشان داده است ولی نمی توان ۱۰۰ درصد مطمئن بود. در کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و از نظر بیماریهای زمینهای مشکل دارند باید احتیاطهای لازم صورت بگیرد، چون روش درمانی مطمئن و قطعی وجود ندارد. البته این مسئله به نوعی پاسخ دهی سیستم ایمنی افراد مرتبط است که این فاکتور متفاوت از بزرگسالان است. فعلا تعداد این موارد و مرگو میر و عوارض بیماری در کودکان کمتر بوده است.
3 دیدگاهها
وبسایت خوبی دارید ، مطلب مفید و جالبی بود
ممنونیم از شما
It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!
افزودن دیدگاه