بیشتر خانوادهها برای راحتی و آسایش خود، کودک را به مهد کودک میفرستند بدون اینکه دقیقا از فواید مهد کودک آشنا باشند. کودک اگر در سن مناسب به مهد رود باعث رشد ذهنی و فکری و اجتماعی او میشود اما اگر در سن نامناسبی او به مهد فرستاده شود ممکن است کودک دچار برخی آسیبهای روحی گردد. پس آگاهیهای لازم در این زمینه برای والدین ضروری است. در ادامه با فواید مهد کودک بیشتر آشنا خواهید شد…
سنین مهد کودک ، پایه و اساس شخصیت کودک را تشکیل میدهد و اگر این دوره با عطوفت همراه باشد، سالمترین و متعادلترین ستونهای تکوین شخصیت پیریزی میشود. در حال حاضر مهدهای کودک بیشتر از اینکه یک مکانی برای نگهداری کودکان در هنگام اشتغال والدین باشند، به یک نهاد آموزشی و پرورشی تبدیل شدهاند که حتی مادران غیرشاغل نیز رغبت و تمایل زیادی برای فرستادن کودکان خود به این مکانها پیدا کردهاند.
مهد کودک در واقع امروزه به مکانی برای آموزش مهارتهای اولیه زندگی به کودکان تبدیل شده است. کودک در این سن ویژگیهای خاصی را همراه دارد که بایستی به آنها توجه گردد. این دوره میتواند مقدمه خوبی جهت آموزش مهارت های سادهای باشد که موجب پایهریزی رشد کودک میشود.
از دیگر فواید مهد کودک استقلال آنها می باشد. کودکی که در یک محیط عمومی ساعاتی از روز را در کنار کودکان دیگر و مربیان می گذراند به تدریج در انجام کارها و امور شخصی اش مستقل می شود و در مراودات خارج از محیط خانواده موفق تر عمل خواهد کرد. در مهد کودک زندگی اجتماعی فرزندانتان آغاز می گردد. کودکان مهد کودکی یاد میگیرند که همکاری بیشتری داشته باشند و نسبت به کودکانی که در خانه میمانند اعتماد به نفس بیشتری دارند. زیرا آنها باید در مهد کودک با کودکان زیادی سازگار باشند و یاد میگیرند که همیشه اولویت با آنها نیست. در مهد کودک ها آموزش های مناسب سن کودکان به آنها داده می شود که در پرورش خلاقیت و استعدادهای آنان موثر است.
افزودن دیدگاه