چرا نباید اسباب بازی زیادی برای کودکان خرید ؟

در دنیای امروز نوع اسباب بازی ها و سرگرمی های کودکان تغییر کرده است. اتاق کودکان به فروشگاه اسباب بازی شبیه شده که کودک با هیچ کدام آن ها به طور دائم بازی نمی کند و اسباب بازی ها فقط برای چند ساعتی می تواند کودک را سرگرم کند داشتن تعداد زیادی اسباب بازی برای کودکان بد می باشد زیرا وقتی اطراف کودکان پر از اسباب بازی باشد آن‎ها بیشتر دچار سردرگمی می‏‌شوند به همین دلیل باعث می‌‏شود کودکان بهترین شکل تمرکز و توجه را نیاموزند.

چرا نباید اسباب بازی زیادی برای کودکان خرید ؟

کودکانی که اسباب بازی‌های فراوانی در اختیار دارند ، از زمان بازی خود به درستی لذت نمی‌برند و دچار سردرگمی می شوند که باعث بی قراری در اکثر مواقع می‌ شود. کودکی که اسباب بازی کمتری داشته باشد قدر آن چه را که دارد ، بیشتر می داند. والدین ، مدارس و مهد کودک‌ها باید بسیاری از اسباب بازی‌ها را در اختیار کودکان قرار ندهند و فقط تعداد کمی را در اختیار آن‌ها قرار دهند آن ها می توانند مرتبا اسباب بازی ها را تغییر دهند ، در این صورت این عمل بسیار جذاب‌تر خواهد بود و کودک با تدبیر بیشتر با آن بازی  می کند. یکی از بزرگ ترین فعالیت های کودک ، بازی کردن است بازی استعدادهای کودک را شکوفا می کند. خرید بیش از حد اسباب بازی ها باعث می شود کودکان با هیچ کدام از آن ها خوشحال نباشند و به طور طبیعی از آن‌ها مراقبت کمتری داشته باشند.

یک والدین آگاه باید اسباب بازی های فکری برای کودک خود خریداری کنند تا هوش و قوای فکری او را تقویت کنند و همچنین برای او اسباب بازی هایی را خریداری کنند که جنبه فنی داشته باشد تا کودک بتواند آن ها را خراب و دوباره درست کند. اصولا کودکان کمتر از 4 سال معمولا با چیزی بیش از چند دقیقه سرگرم نمی شوند. آنها علاقمند به وسایل جدید هستند ، حتی اگر در قندون باشد.

فواید کم بودن تعداد اسباب بازی برای کودکان :

1_ کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند یاد می‌گیرند که خلاقانه تر برخورد کنند.

2_ کودکی که اسباب بازی کمتری داشته باشد قدر آن چه را که دارد ، بیشتر می‌داند.

3_ کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند اجتماعی تر می‌شوند.

4_ کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند از وسایل خود بسیار خوب نگهداری می کنند و اجازه نمی‌دهند آن‌ها به آسانی خراب شوند.

5_ کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند بیشتر کتاب مطالعه می کنند و بیشتر به فعالیت‌های اجتماعی می پردازند.

6_ کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند از منابعی که در دسترس آن‌ها است به بهترین شکل استفاده می‌کنند.

7_ کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند، کمتر دعوا کرده و شرایک بودن با دیگری را یاد می‌گیرند.

8_ کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند تمام شادی و خوشبختی را در وجود اسباب بازی‌ها نمی‌بینند و شوق بیش تری به یادگیری نشان می‌دهند.

9_ از همه مهم تر کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند هم در کودکی و هم در بزرگسالی تبدیل به افرادی همیشه ناراضی تمی‌شوند.

 

افزودن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند

مشاوره رایگان