کنترل خشم و آرامش والدین در برابر کودکان

خشم و ناامیدی از احساسات طبیعی همه مردم جهان است، اما بدین معنا نیست که شما قربانی احساسات منفی شوید. برای مشاهده نکاتی جهت آرامش بیشتر والدین با ما همراه باشید..

حقیقت این است که کار پدر و مادر بسیار سخت می باشد. برای آنها کارهایی مانند به تنهایی غذا خوردن و یا بمدت فقط دو دقیقه دوش گرفتن ، بسیار خوشایند است. بنابراین کنترل احساسات و آرامش آنها نیز دشوارتر است.

یکی از راه هایی که والدین در هنگام خشم و نا امیدی ابراز می کنند، فریاد زدن می باشد. این ابراز خشم عمدی نیست ، بلکه گاهی کنترل آن سخت می گردد. تمرینات زیادی باید برای آرام شدن انجام داد.

تحقیقات نشان می دهد فریاد زدن والدین ، کودکان را پرخاشگر، تهاجمی و بی احساس می کند. فریاد زدن والدین احساس ترس و نا امنی را در کودک بوجود می آورد و اثرات طولانی مدتی مانند اضطراب ، عدم اعتماد به نفس و پرخاشگری در کودک دارد. . کودکان به والدین آرام و صبور اطمینان می کنند و احساس مثبتی دارند و همه کارهای نادرست خود را می پذیرند.

روش های بسیاری برای کنترل خشم و ایجاد آرامش وجود دارد. استراتژی های مدیریت احساس و رسیدن به صلح درونی را بیاموزید.

1. پیامدهای منفی ابراز خشم را در نظر بگیرید. باعث می شود که در کوتاه مدت با ناراحتی خود سر و کار داشته باشد، اما خشم و اضطراب می تواند باعث ایجاد چالش های بیشتر گردد. قبل از اینکه فرزندانتان را تنبیه کنید و یا کار منفی در لحظه انجام دهید، به پیامدهای بعد آن فکر کنید.

2. زمانی را فقط به خودتان اختصاص دهید. همه ی افراد به آرامش نیاز دارند بنابراین از خودتان غافل نشوید.

3. در صورت لزوم، اجازه دهید اعضای خانواده شما اشتباه کنند. وظیفه شما نیست که  همیشه مراقب باشید کسی اشتباه نکند، به آنها اجازه اشتباه کردن دهید . اگر بسیار مایلید که به آنها نشان دهید اشتباه می کنند ، این اشتباه خود شماست. البته، شما به عنوان والدین برای تربیت فرزندان و نشان دادن راه درست و اشتباه مسئولید  . به هرحال باید بدانید که نمی توانید همیشه آنها را کنترل کنید.

4. تصمیم بگیرید کدام مهم تر است: خوشحال بودن یا منطقی بودن. بسیاری از افراد تمایل به درست بودن دارند. اگر تصمیم بگیرید که در هر بحث با فرزندانتان همراه باشید ، زندگیتان لذت بخش خواهد بود و به طور کلی به والدین آرام تر تبدیل خواهید شد.

5. یک لحظه به احساس خشم خود توجه و آن را به عنوان شخص ثالث بررسی کنید. چه احساسی در آن لحظه دارید؟ بدن شما در چه وضعیتی است؟ آیا تنفس شما تغییر کرده ؟ آیا دستان شما تکان می خورد یا خم می شود؟ با از بین بردن خشم ،می توانید دیدگاه های مختلف و احساسات منفی خود را تضعیف کنید.

6. از خودتان بپرسید که چرا ناراحت هستید آیا کسی به شما آسیب رساند؟ آیا آنها به شما اجازه انجام کاری ندادند؟ یکی از ارزشهایتان نقض شده؟ بدانید که چرا ناامید هستید و با این کار می توانید اقدامات لازم را برای کشف یک راه حل انجام دهید.

7. برای یافتن راه حل ها و تلاش برای بوجود آمدن احساسات بهتر خودتان تلاش کنید. مثلا به جای فریاد زدن روی فرزندتان راه حل مسالمت آمیزی پیدا کنید. نتیجه بسیار بهتر و ارزشمندتر خواهد بود.

افزودن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند

مشاوره رایگان